Jump to content
Jennifer

Full Power - But Won’t Go

Recommended Posts

Hi, I have th Z Fold Bike and my LCD screen says I have full power and out of no where it will just die and it will still show full power.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The likeliest culprit is the cut off switch in one of your brake levers, especially if you’re fallen or the bike has and damaged one of the Levers.

let the forum know if that’s problem. 

6D623358-D921-4FA0-AC5C-1500A5214DA7.jpeg.7f14a03ab86fcccc0192b0afa492830d.jpeg

            REDDY

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

shoddy motors, I have two sondors bikes and I feel so ripped off by the shoddiness of the materials.

im gonna be all over the internet with these pictures soon, this should not be allowed to happen. They’ve sold me pieces of junk, and charged premium prices for them.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Joseph, 

please send over a detailed description of your issue including pictures to user-support@sondorsforum.com Please make sure you don't leave a detail out. Also include order number(s) and a e-Mail address you check regularly. 

When you registered you acknowledged that this isn't a offical SONDORS forum. I will get you in touch with a SONDORS rep. after you've send over all the relevant informations.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you- I took your advice, but unfortunately the email address you posted does not exist and my mail bounced back immediately. Thanks for your help- if this is a real thing then I’d like to pursue it, and it’s worth one more email attempt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Jospeh,

this e-Mail is hosted in the Google Infrastructure and should work 100%. We do blacklist e-Mail providers from China like ...@163.com which could lead to a bounce. 

Please make sure you don't have a typo in it. Alternatively you could send me an e-Mail to andi@sondorsforum.com 

If it still doesn't work post the bounce message here so I can troubleshoot the issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.